Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P12 Nordöstra C2, vår
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 5 0 5 0 5
2 Näsums IF 1 0 1 0 1
3 Tollarps IF vit 1 0 1 0 1
4 Wä IF 1 0 1 0 1
5 Åhus Horna BK svart 1 0 1 0 1
6 Vinnö IF vit 1 0 1 0 1
7 Gärds Köpinge IF 0 0 0 0 0
8 Kristianstad FC blå 0 0 0 0 0
9 Nosaby IF 2 0 0 0 0 0
10 Ovesholms IF 0 0 0 0 0
11 Vinnö IF röd 0 0 0 0 0
12 Åsums BK vit 0 0 0 0 0
13 Borrby IF/Hammenhögs IF/Österlen FF 0 0 0 0 0

Match

Wä IF

0 - 0
Wä IP B-plan 7-manna 2
5 maj 2019
13:00

Everöds IF

Referat

Referat: Wä IF - Everöds IF

Äntligen en härlig vårsol med lite värme till matchen!
Ett på förhand tufft motstånd som vi tidigare haft mycket svårt att möta…men dagens match visade återigen att grabbarna har växt fotbollsmässigt – en välspelad jämn match visade det sig att bli…!

Dagens lagkapten var Johannes.

Matchstart…Vi trycker på framåt och just Johannes gör ett inlägg som når fram till Måns som avslutar men deras målvakt räddar! Viktor i målet lägger ner bollen till sig själv och passar snyggt fram till Måns som avslutar och återigen får deras målvakt göra en räddning!
Nils möter upp en boll långt ner och passar längs kanten till Melker som vänder upp…men deras försvarare står redo och stoppar anfallet. Erik drar fram längs kanten och kommer in mot mål och skjuter – ny räddning!

Mikael får bollen långt ner…driver snabbt två spelare och drar på ett snabbt skott som räddas ut till hörna! Händelse efteråt hittar bollen ut till Otto som drar iväg ett hårt skott – strax över!

Otto jobbar hårt hemåt och lyckas ta över bollen på vår planhalva – driver förbi en och ytterligare en på vägen fram – drar iväg ett nytt skott som hade gått in om inte deras försvarare jobbat hem och lyckas täcka skottet med sidan!

Fabian får bollen på mitten…dribblar av sin gubbe och spelar fram Jacob som täcker undan bollen och spelar vidare till Otto som hittar fram till Johannes – men blir stoppad…
Erik gör ett hårt jobb på kanten med två motspelare i ryggen, vänder bort dem i samma dribbling men bollen rinner från honom…de trycker på mot vårt mål men vi har placeringssäkra Måns som plockar bort dem och hittar en passning till backkollegan Mikael som skickar bort bollen från vår planhalva…

Alla spelare jobbar bra hemåt de få gånger Wä lyckas komma in på vår planhalva – alla för varandra!

Domarna som för dagen gör sin första match – blåser av till första halvlek…

Efter ett missförstånd lyckas de få in en boll ganska snabbt i 2:a…vi är snabbt återhämtade och trycker tillbaka Wä. Viktor passar fram till Melker som passar vidare till Nils som hittar Erik som gjort en snygg löpning som gör honom helt fri…men bollen går precis förbi honom!

Måns kommer förbi deras sista gubbe…men målvakten räddar genombrottet!

Ett inkast som hittar Johannes som drar på skott – målvakten räddar men ger retur där Måns håller sig framme och trycker dit den – MÅÅLL!!!

Vi har ett mycket bra tryck på dem och hittar bra i vårt passningsspel – tyvärr verkar bollen rinna iväg från oss när vi kommer nära deras mål…

Otto som anfallare gör ett hårt hemjobb och lyckas stoppa ett genombrott precis utanför vårt straffområde…spelar upp bollen till Fabian som vänder upp med sulan och passar till Jacob som dock blir stoppad av två försvarare.

Måns får bollen på deras planhalva och dribblar två stycken i en snurrfint…bollen går ut till Nils som avslutar men räddas till hörna!

Domaren blåser av till andra halvlek…

Under sista halvleken flyttar vi framåt och gör det ännu bättre nu med hög press - Mikael kommer upp och igenom och skjuter strax utanför! Melker kommer loss strax utanför straffområdet – skott som går utanför! På situationen efteråt vinner Erik direkt tillbaka bollen och avlossar skott – men en ny räddning!

Viktor plockar upp en boll strax utanför sitt område – driver snabbt igenom med en soloräd hela vägen upp in mot deras straffområde – passar Melker men de hinner precis bryta innan avslut!

Erik blir fälld vid deras straffområde…måste tyvärr byta pga fällningen…Nils står redo för domarens igångblåsning…drar iväg en projektil men deras målvakt står rätt och lyckas göra en superräddning!

De kommer igenom med ett av få riktigt vassa avslut…Viktor på alerten…klistrar bollen…kastar nu den framåt till sig själv och susar mot deras mål och kommer hela vägen upp och skjuter mot mål – ny räddning!

Efter att Otto kämpat tillbaka bollen på deras planhalva och bollen kommer in mot Nils i luften som gör en cykelspark(!) – bollen går strax utanför!

Måns får bollen på övre halvan – driver förbi två elegant och drar iväg ett skott…utanför!

Mikael står kvar på deras planhalva och tar tillbaka bollen högt och drar iväg ett snabbt skott – målvakten räddar!

Domaren blåser av matchen…en mkt bra genomförd match där det helt klart fanns många avslut mot mål…en del avslut kanske lite väl tidigt, istället för driva lite närmare mål…för deras målvakt gjorde en bra match!

Dagens härliga insats genomfördes av: Fabian, Otto, Viktor, Nils, Johannes (C), Jacob, Melker, Erik, Måns och Mikael.